Åter till Barcelona 2018-08-26T13:41:30+00:00
Åter till Barcelona

198.00 kr 99.00 krLägg i varukorg

Åter till Barcelona

En omvälvande berättelse om en kvinna som kastar sig ut i det okända och finner lyckan och kärleken på sin ålders höst.

Mary lever i ett olyckligt äktenskap och drömmer sig tillbaka till Barcelona där hon som ung flicka mötte sin stora kärlek. Den heta romansen resulterade i ett barn som hon tvingades ge upp, och detta blev hennes livs största sorg. Mary har sedan försökt glömma mannen och barnet men när hon hittar de oöppnade kärleksbreven från honom sköljer en våg av längtan och saknad över henne. När hon efter 40 år återvänder till Barcelona vet hon inte vad som väntar henne. Minst av allt anar Mary att livet kan börja vid 60 plus bara man ger det en chans!

Författaren Birgitta Andersson debuterade som 67-åring. Vi har tidigare gett ut hennes roman Lustans tivoli.

Recensioner av Åter till Barcelona

När man som jag älskar Barcelona, älskar konst och är en kvinna mitt i livet, ja då sträckläser man denna roman.
Men framförallt är det huvudpersonen Mary jag faller för. Hon är driftig, spontan och när hon väl bestämmer sig för att ta tag i sin livssituation, då händer det saker(…) 
Språket är rappt, tempot är relativt högt och direkt dras du in i handlingen. Romanen bjuder på mustiga miljöer, goda dryck- och måltidsförslag och en mängd restips till platser och sevärdheter(…) Det är härligt med böcker om människor mitt i livet som bär på en del livserfarenhet och med pondus och beslutsamhet. Boken gav mig ny kraft och visst blir jag inspirerad att återvända till Barcelona…

Agneta Norrgård