Valet 2016-10-13T14:21:25+00:00
Valet

Valet

Passionerade nätter. Hemliga möten. Hett sex med älskaren. Men också ångest för att bli upptäckt och ett ständigt gnagande samvete gentemot maken och barnen. Sara står inför ett vägskäl där hon måste välja – Passionen eller tryggheten?

Sara har ett liv många drömmer om; hon är rik, har en fin man, välartade barn, och ett hus vid havet. Men hon har en väl bevarad hemlighet. Under hela äktenskapet har hon haft en passionerad affär med en annan man. Hon kommer efter en helgkurs i London till en punkt då hon måste välja.

Valet är en erotisk roman i stil med Sliding Doors. En annorlunda historia med tre olika slut, som handlar om att de val vi gör i livet får konsekvenser. Och att gräset inte alltid är grönare på andra sidan.

Elisabeth Akteus Rex är 34 år och har gett ut tre spänningsromaner om maktmissbruk. 2012 blev hon årets rookieförfattare med sin debutroman.

Valet är en unik roman med ett intelligent utformat upplägg som kan få dig att fundera över sina egna livsval.

Romanen släpptes i april 2015 och finns att köpa hos Akademibokhandeln, JB-gruppens bokhandlare,  hos Stockmanns i Helsingfors och i nätbokhandeln.