Författare 2017-04-24T10:59:01+00:00

Våra författare

Eva Swedenmark

Eva Swedenmark är journalist och författare till ett trettiotal böcker i olika genrer, till exempel spänningsromaner.
Läs mer om Eva

Lena Hansson

Lena Hansson är född 1971 och uppvuxen i Ulricehamn. Hon har varit verksam som journalist i många år, bland annat på DN, HD, Svenska Dagbladet och Sveriges Radio. Under flera år var hon bosatt i Colombia, där debutromanen ”Ett liv utan början” utspelar sig.
Läs mer om Lena

Åsa Bonelli

Åsa Bonelli är född 1968 och bor i Stockholm. Hon är utbildad hudterapeut och jobbar idag administrativt i en livsmedelsbutik.
Förlagets Stanna innan du går var hennes debutroman.
Läs mer om Åsa

Anna Voltaire
Anna Voltaire är läkaren och sexbarnsmamman som gick in i väggen. Boken ”Innan väggen – En upplyftande bok om utmattning” är skriven ur Annas perspektiv som utmattad patient. Hon reder ut begreppen på ett lättfattligt sätt med glimten i ögat.
Läs mer om Anna
Linda Holgersson

Linda Holgersson är född utanför Uppsala men uppväxt i Umeå. Idag bor hon i Zürich med sin familj. På andra sidan kärleken är hennes debutroman.
Läs mer om Linda

Anne-Lie Högberg

Tre veckor efter att Anne-Lie Högberg släppte sin första roman, drabbades hon av elakartad bröstcancer. Ett slitsamt halvår följde med cellgifter och strålning….
Läs mer om Anne-Lie

Eva Ludvigsen

Eva Ludvigsen är född 1974 i Hudiksvall och är uppvuxen i Uppsala. Tidigare är författaren utgiven på andra förlag, nu är hon aktuell här med boken Diabetes typ 1 – Det är ju bara en spruta. Handbok för nybörjare. 
Läs mer om Eva

Disa Åberg och Linda Bonaventura

Författaranduon Disa Åberg och Linda Bonaventura, mor och dotter, debuterar tillsammans på förlaget med Operamopsen – en sällsam kärlekshistoria.
Läs mer om Disa och Linda

Eva Rydinger

Eva Rydinger är född 1967 och uppväxt i Ängelholm. Hennes första roman Fotografen utkom våren 2013. Sommaren 2016 utkom hon med sin andra roman Härifrån till verkligheten som undersöker ämnet moderskap och föräldrarelationer.
Läs mer om Eva

Britta Sjöström

Britta Sjöström är journalist, författare och föreläsare. Hon har arbetat med alla typer av kommunikation, från dramadokumentärer och dagspress till ledarskap och rådgivning i kommunikationsfrågor.
Läs mer om Britta

Maria Blomqvist

2015 grundade Pia F Davidson  Stockholms-
författarna som är ett nätverk av författare med Stockholmsanknytning. Till sommaren släpper vi  Systrar i nöd, systrar i död, som är en varm, humoristisk och spännande feelgood.
Läs mer om Pia

Anna Lönnqvist

Anna Lönnqvist
debuterade med romanen ”Tills kärleken skiljer oss” i april 2014. Sommar 2015 kommer den fristående uppföljaren ”Tjugo år till dig”.
Läs mer om Anna

Birgitta Andersson

Birgitta Andersson debuterade vid 67 års ålder med den självbiografiska romanen ”Blondie”, en bok som har sålt i närmare 90 000 ex.
Läs mer om Birgitta

Pebbles Ambrose Karlsson

Pebbles Ambrose Karlsson har skrivit tre böcker, en science fiction-roman utgiven på ett annat förlag och en faktabiografi om psykisk ohälsa.
Läs mer om Pebbles

Charlotta von Zweigbergk

Charlotta von Zweigbergk har arbetat som
frilansjournalist i tjugo år och mest skrivit om relationer, porträtt och resor. Hon har haft fast krönikeplats i Dagens nyheter och Aftonbladet.
Läs mer om Charlotta

Åsa Älvbrand

”Sorg och glädje ligger så nära varandra att det blir en hårfin gräns mellan skratt och gråt. Min diktsamling handlar om livets upp och nedgångar!”
Läs mer om Åsa

Rose Marie Bouw

Rose Marie Bouw debuterade 2013 med romanen Konsekvenser av att dö, om hur en förlossning som går fel kan förstöra och förändra liv.
Läs mer om Rose Marie

Maria Blomqvist

Maria Blomqvist är född i Luleå 1963 och uppväxt i Bensbyn. I september 2014 kom hennes bok ”En vacker dag ska jag lämna honom”.
Läs mer om Maria

Josefine Lindén

Josefine Lindén debuterade i april 2014 på ett annat förlag med romanen “Tiden går så långsamt när man tittar på den”. I år kommer hon ut med två böcker samtidigt!
Läs mer om Josefine

Elisabeth Akteus Rex

Elisabeth Akteus Rex är 35 år och har gett ut tre spänningsromaner om maktmissbruk. 2012 blev hon årets rookieförfattare med sin debutroman.
Läs mer om Elisabeth

Eva Rydinger

Johan åkte sitt åttonde Vasalopp när cancersjukdomen hann upp honom.Han var 38 år, småbarnspappa och hade alltid varit fullt frisk när han fick sin cancerdiagnos. Han bemötte den likadant som han bemötte Vasaloppet…
Läs mer om Johan

Ewa Åkerlind

Ewa Åkerlind debuterade 2009 med diktsamlingen ”Saknad – dikter ur sorgen”. Efter att ha arbetat med kommunikation och PR på både Ericsson och Vattenfall  under 25 år, sadlade hon om och blev förläggare på heltid våren 2013.
Läs mer om Ewa