Disa Åberg och Linda Bonaventura 2016-10-13T14:21:23+00:00

disa och lindaFörfattaranduon Disa Åberg och Linda Bonaventura, mor och dotter, debuterar tillsammans på förlaget med Operamopsen – en sällsam kärlekshistoria.

Berättelsen påbörjades för många år sedan då Linda studerade på Södertörns skrivarlinje. Som nyinflyttad i Stockholm hade hon mycket ensamtid och började umgås med karaktärerna i manuset som var lagom galna, älskvärda och desperata.

Samtidigt arbetade Disa som kulturchef och hade annat att tänka på än sina författardrömmar. Men som f.d. copywriter fattade hon tycke för dotterns manus och när Linda hade börjat fokusera på musiken istället tog Disa över skrivandet. Manuset fick ny fart i och med Disas pensionering.

Manuset har tagit sin tid med flera avbrott för det som är livet, som sjukdom och barnafödsel. Men nu är den äntligen här, årets mysigaste och roligaste bok!

Läs om stambytet i bostadsrättsföreningen Kastanjen som sammanför människorna på oväntade sätt då de tvingas dela kök och dusch i gemensamma utrymmen. Mopsen Malcolm blir förälskad i en operasångerska och inget blir sig likt i den tidigare så stela trappuppgången.

Läs mer om boken ”Operamopsen – en sällsam kärlekshistoria” »