Köpvillkor i webshopen 2016-10-13T14:21:28+00:00

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Om du fått en rabattkod, skriv in den i rutan vid beställning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Frakt med post inom Sverige ingår i priset.

Payson KortbetalningarBetalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet.

Läs mer om Payson här: www.payson.se

Ångerrätt

Vi hoppas att du ska vara nöjd med ditt köp. Om du inte är det gäller din ångerrätt under 14 dagar. Om varan skulle vara skadad vid mottagandet, spara emballaget och kontakta oss direkt på info@ordberoende.com. När du skickar tillbaka boken måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Returnerade varor ska vara hela och olästa. Om den returnerade varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privacy Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du personlig information. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@ordberoende.com.

Leveranser

Leverans sker med B-post. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.