Det stora dejtingäventyret 2018-07-25T10:05:19+00:00
Det stora ddejtingäventyret omslag

198.00 kr 99.00 krLägg i varukorg

Det stora dejtingäventyret

En varm och humoristisk feelgood-roman som passar alla åldrar.

Kristina lever ett stillsamt pensionärsliv som änka och rör sig mest mellan det ödsliga radhuset och Friskis och Svettis. Hon umgås med sin son och sitt barnbarn. Men ur sorgen växer en känsla av att livet har mer att ge och att det kanske finns en ny kärlek där ute. Hon övertalas av en mer utåtriktad väninna att ge sig ut i nätdejtingens snåriga djungel, och med hjälp av barnbarnet Julia har hon snart ett konto på Träffpunkten.
Sonen, som lever ensam efter sin skilsmässa, ser inte på detta med blida ögon. Han har stängt av sina känslor. Men kanske… Kristinas dejtingförsök kantas av besvikelser, förälskelser och outhärdliga pinsamheter på jakt efter kärleken. Det stora dejtingäventyret är en rolig och varm roman om vanliga människor med ovanligt stora hjärtan.
Max Schüllerqvist föddes i Uppsala 1986 och arbetar som journalist. Sedan några år tillbaka är han reporter på SVT och har tidigare arbetat på bland annat Dagens Nyheter.
Det stora dejtingäventyret gavs ut under våren 2018.

Recensioner

Uppsalasonen och SVT-journalisten Max Schüllerqvist bjuder på härlig mappie-feelgood och lyckas med två icke självklara ting: att, som den unge man han är, skildra en äldre persons liv och tankar och att därtill, manligheten till trots, skildra en kvinna hyfsat mycket inifrån. Bra jobbat!

Lena Köster, Uppsala Nya Tidning.

Läs hela recensionen