Franska kort 2018-07-25T10:38:08+00:00

198.00 kr 99.00 krLägg i varukorg

Franska kort

Franska kort är en berättelse som både ger dig rysningar och lockar till skratt. En riktig feelgood-deckare med hög igenkänningsfaktor!

 

Bland kolonistugorna i Uppsala blommar pioner och träden dignar av frukt, men i takt med naturens gång gror även svek och skandaler. När flera kvinnor inser att de fallit offer för en lömsk charmör med dolda avsikter, drar en skugga av obehag in över sommaridyllen. Snart hittar kvinnorna nya sidor hos sig själva, och varandra, som de inte visste fanns. De utvecklas och vågar. Hittar nya vänner, och nya kärlekar.

Franska kort är Anna-Lena Branders debutroman och publicerades i april 2018. Den finns även som ljudbok inläst av Thomas Hanzon och finns bland annat att lyssna på hos Storytel, samt att ladda ner från Adlibris eller Bokus.

Läs mer om författaren och boken på Anna-Lena Branders webbsida

Recensioner & läsarreaktioner

”Livsbejakande, rolig och skönt gränsöverskridande. Må-bra-läsning för kvinnor 60 plus. Temperaturhöjare!”

Amelia Adamo

”En feelgood-roman med mersmak”

Recension BTJ 

”Franska kort är en härlig feelgooddeckare, som utspelar sig i en mysig miljö. Den har en bra blandning av rysliga händelser, humor och massor av måbra-känsla. Jag ville inte att boken skulle ta slut, men nu hoppas jag på fler böcker av Anna-Lena Brander”

Katarinas pyssel, bokbloggare

”5 tummenupp av 5 möjliga. Den måste läsas helt enkelt”

Eva Lotta Nanfeldt, läsare