Hundkärlek 2016-10-13T14:21:22+00:00

HUNDKARLEKDet är en varm roman om kärlek med förhinder. Allt kan hända i den Gotländska sommarnatten. Två hundar ska para sig och Karin åker till Gotland med sin hund Sune. Där bor Patrik med sin tik Sonja.

Trots att både Karin och Patrik bestämt sig för att förbli singlar resten av livet väcks en passion och försiktigt yppar de hemligheter för varandra. Det går inte alltid så bra, missförstånden duggar tätt och bitterheten slåss mot kärleken. Och hundarna behöver flera parningsförsök.

Utdrag ur boken: ”Karin ler när hon tänker på deras uppdrag, idag ska hennes älskade Sune få ha lite sex för första gången. Eller mycket sex. Hela idén med den här resan är att han ska bli pappa till en kull lockiga små valpar. De kommer inte vara större än marsvin när de föds men sedan kommer de att bli riktigt stora hundar med rejäla öronlappar. Som Sune. Sune är fyra år och har aldrig förut använts till avel, men Karin tycker att det ska bli roligt att låta honom få försöka en gång. Att han är en renrasig hund med fin stamtavla gör det ännu mer positivt, om allt går vägen kommer hon att tjäna tio tusen på att han bestiger tiken Sonja.

När Karin berättat för sina väninnor om resan till Patrik på Gotland, som de valt att kalla ”befruktningsresan”, har de pikat och kommenterat menande. Hur denna berättelse sedan utvecklar sig får du läsa själv.

Författaren till denna bok har tidigare gett ut romanen Alla delar av dig som är något så ovanligt som en feelgood om organdonationer.

Läs mer om boken Alla delar av dig »

Läs mer om författaren Charlotta Von Zweigberk »