Tills kärleken skiljer oss 2016-10-13T14:21:26+00:00

tillskarlekenEtt nattlig samtal från en okänd kvinna. En ständigt frånvarande make. En ögonblicklig attraktion till en mycket yngre man.

Susanna är 41 år och marknadschef, gift med sin ungdomskärlek och har två barn. Enligt väninnan är hon ett praktexempel att bete sig rätt. Men när David kommer in i hennes liv blir ingenting sig likt. På ytan är hennes liv fortfarande perfekt. Men passionen i äktenskapet är död sedan länge och bakom den lyckliga fasaden i den nya villan, växer sig tvivlet allt större.

Vem är det som ringer henne på nätterna och skickar konstiga sms? Varför gör Susannas man allt för att hålla sig undan, om de har det så bra tillsammans? Vad betyder David för henne då hon allt oftare gråter ut i hans famn? Och varför är det så svårt att säga nej till passionen, när den är så fel?

En dag knackar en ung, vacker kvinna på dörren och den perfekta ytan krackelerar i tusen små bitar.

”Till kärleken skiljer oss” är en modern relationsroman om passion med förhinder, den svåra konsten att älska och att även älska sig själv. Och i sommar kommer den fristående uppföljaren ”Tjugo år till dig” som du inte vill missa!

Anna Lönnqvist är född 1973, uppvuxen i Luleå men bor sedan tjugo år tillbaka i Stockholm. Anna har man och två barn och det var under föräldraledigheten med dottern, som debutromanen blev till.

”Tills kärleken skiljer oss” finns i formaten danskt band, pocket, och även som ljudbok.

Läs mer om författaren »

Läs mer om den fristående uppföljaren ”Tjugo år till dig” som kommer i sommar »