Vid ögonblickets slut 2016-11-21T14:14:25+00:00

VID_OGONBLICKETS_SLUT

Det här är uppföljaren på succéromanen Stanna innan du går. I Åsa Bonellis nya bok befinner sig Malin i en situation när allt stannar upp. Vilka beslut kommer hon att ta och vilka vägar leder dessa till?

Kärlek, en framgångsrik författarkarriär och hälsa. Ingenting saknas i Malins liv. Det har nu gått över ett år sedan sommaren då allt ställdes på ända, och trots omvärldens kritiska blickar tillbringar hon och Gustav lyckliga stunder i hennes lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm. De börjar fundera på att flytta ihop på riktigt och Malin kämpar för att inte låta nät hatet de får utstå komma åt henne.

Samtidigt blir Malin presenterad för en jämnårig man som säger sig ha beundrat henne länge på avstånd. Med hjälp av förläggaren Pelle erbjuder henne ett uppdrag som hon har svårt att tacka nej till. Han tar med henne på en både inre och yttre resa och ger henne en avgörande lektion i vad som är viktigt i livet. Men trots hans karismatiska personlighet kan inte Malin skaka av sig känslan av att han kommer med en dold agenda.
Ute på Möja fortsätter livet sin stilla gång. Herman och Carmencita njuter av att inte längre behöva oroa sig för Malin som äntligen funnit lyckan. Ingen av dem kunde förutspå att allt skulle förändras på bråkdelen av en sekund.

Vill du veta mer om den första boken Stanna innan du går? Där får du lära känna karaktärerna från början.

Läs om boken Stanna innan du går »

Sagt om Vid ögonblickets slut »

Läs mer om författaren Åsa Bonelli »