Britta Sjöström 2017-05-23T19:47:57+00:00

BrittaS_2889 Britta Sjöström är journalist, författare och föreläsare. Hon har arbetat med alla typer av kommunikation, från dramadokumentärer och dagspress till ledarskap och rådgivning i kommunikationsfrågor.

Om boken Hjärnan bakom allt skriver hon: ”För drygt tio år sedan började jag göra research om hjärnan. Jag blev intresserad av alla åsikter om kommunikation, och inom det som kallas självhjälp. Jag ville ha fram hårdfakta på vad som fungerar och varför. Och alla spår ledde fram till hjärnan.

Det finns spännande hjärnforskning som behöver komma alla till del, och inte stanna hos experterna! Så då började jag föreläsa om det, och så blev det en bok.

All hjärnforskning jag skriver och föreläser om finns redan tillgänglig  i böcker, tidskrifter, intervjuer, artiklar, avhandlingar, rapporter, debattinlägg, och så vidare.

Jag har valt det jag tycker är roligast och mest användbart att veta om sin hjärna, gjort den begriplig och översatt den till vardagliga situationer.”

Sagt om Brittas föreläsning Hjärnan bakom allt:

När Britta delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter vill man inte missa en sekund. Hon gör det svåra lätt och har glimten i ögat när hon ger ord som misslyckande en helt ny innebörd. Det var lysande och gav mig många nya insikter.

Siv Thuresdotter, grundare av nätverket Qoola Qvinnor

Britta lotsade oss igenom hjärnan och dess funktioner på ett otroligt inspirerande, tankeväckande och intressant sätt. Jag lyssnade andäktigt från första till sista sekund! Och så framför Britta sitt budskap på ett mycket lugnt, tryggt och säkert sätt. Jag rekommenderar henne varmt!

Kristina Fagerholm, Executive Ass, Akzo Nobel

Med humor, kunskap och engagemang kopplar Britta ihop hjärnans olika delar till vardagshändelser och våra beteenden. Jag fick inblick i hur mina egna beteenden kan brytas  och det ganska enkelt! Lysande!

Annie Larsen, VD, Plusskompetense, Oslo

Läs mer om författarens bok Hjärnan bakom allt

Boka föreläsning på www.brainbusiness.se